Urbinstal . HOME Català Castellano

Empresa. Qualitat
Instal·lacions. Les nostres especialitats
Serveis. Enginyeria
Projectes. Actuacions
Localizació. Sócrates, 23-229 Sabadell (BCN)
Contacte. info@urbinstal.com
INICI


URBANO CARPIO INSTALACIONES, S.L.
CIF . B 62446125


C. Sócrates, 29-33 Local
08206 Sabadell (Barcelona)

T 93 724 32 42 . F 93 724 32 43
M 610 45 58 40 . 627 42 29 60

 info@urbinstal.com

facebook
  Segueix-nos a FacebookLinkedin
  Segueix-nos a Linkedin


Nota Legal . Disseny web Anunzia

Benvinguts a Urbinstal

URBINSTAL dóna nom comercial a la societat limitada
URBANO CARPIO INSTALACIONES S.L.


URBINSTAL Va començar la seva activitat com a URBANO CARPIO INSTALACIONES S.L. a Sabadell l'any 1999 i va passar a ser societat limitada l'any 2000 fins avui. Per tant comptem amb més de 20 anys en el sector empresarial i amb més de 40 anys d'experiència en el camp de les instal·lacions d'electricitat i il·luminació, lampisteria i ACS (Aigua Calenta Sanitària) , tractaments d'aigua, gas, calefacció, sanejament, ventilació i extracció , PCI (Protecció Contra Incendis) ,etc.

El nostre objectiu és el continu creixement ja no només a nivell estructural, sinó de coneixement i aplicació de noves tecnologies donant el servei precís als nostres clients amb la màxima qualitat i el màxim compromís.

Per a això comptem amb un equip de tècnics professionals amb una llarga experiència en el sector de les instal·lacions a nivell d'edificació, comercial i industrial, així com la contínua formació que es va adquirint.

Realitzem treballs ja sigui para la seva execució i nova implantació com para la seva reforma o adequació, tant per al sector empresarial com per al client particular.

Disposem de personal titulat en enginyeria industrial, així com la col·laboració estreta amb enginyeries externes per a qualsevol necessitat que es prevegi en qualsevol tipus d'instal·lació.

Contacte directe amb els nostres proveïdors sempre a la disposició de qualsevol dubte referent a la instal•lació del material que ens subministren, sent aquest de primera qualitat i de garantia exigibles per les normatives d'aplicació en seguretat industrial tant estatal com per la CEE.

Un dels nostres objectius prioritaris i de futur és l'aplicació de les instal·lacions amb la màxima eficiència i estalvi energètic amb els requeriments de les exigències de les normatives actuals (CTE, REBT, RITE, Etc).VEURE PÀGINA D'EMPRESA, QUALITAT: CONVENIS, ASSOCIACIONS I REGISTRES).

Especialitats URBINSTAL

Serveis integrals oferts per Urbinstal. Equip professional i altamente qualificat.
Calefacció Ventilació i Extracció de Fums Lampisteria i A.C.S Sanejament
Tractament d'aigües Gas Electricitat i il·luminació Protecció Contraincendis
  Engenyeria Llicencia d'activitats Direcció d'obra
i instal·lacions
Projectes de legalització
Projectes d'electricitat Projectes de climatització Projectes d'instal·lacions frigorífiques Projectes instal·lacions de gas